8 Kasım 2010 Pazartesi

D-Smart alan artık internete de girecek

Dijital Yayın Platformu D-Smart, genişbant internet ile dijital yayın dünyasını bir arada sunan yeni kampanya başlattı. Buna göre, ayda 29 TL ödemeyle hem D-Smart, hem de internet sahibi olunabilecek. Dijital yayın kalitesi ve özgün kanallarıyla öne çıkan D-Smart attığı bu adımla müşterilerine bir fiyatla iki fırsat yakalama şansı veriyor. D-Smart'ın kampanyasından yararlananlar D-Smart uyumlu uydu alıcısıyla birlikte 8 Mbit'e kadar 4 GB limitli ADSL ve Smart Paket sahibi olacak. 6 ay sinema paketini ücretsiz izleyecek.

Sinema paketi hediye
İnternete hızlı bağlanmanın hızlı ve hesaplı yolunu D-Smart dijital yayın platformuyla birleştirerek sunan kampanya kapsamında ayda 29 TL'ye D-Smart uyumlu uydu alıcısı, smart paket ve 8 Mbit'e kadar 4 GB limitli internet veriliyor. Internet erişiminde limitsiz paketleri seçenler ise kaydetme, ileri geri sarma özelliği ile ‘dilediğin zaman izle' imkanı sağlayan D-Smart uyumlu PVR uydu alıcılarıyla birlikte Smart Paket'e de ücretsiz sahip olabiliyor. Şu anda, 8Mbit'e kadar 4GB limitli internet erişiminin bedeli olan 29TL'yi ödemekte olan internet kulanıcıları, D-Smart'a geçtiklerinde, aynı bedel karşılığında, hem internet, hem de D-Smart servisini ilave bir bedel ödemeden alacak. 6 aylık sinema paketi de hediye verilecek.

Aktivasyon ücreti yok
Sadece internet ücreti ödeyerek, hem internet dünyasına, hem de D-Smart'ın dijital yayın dünyasına giriş yapmak isteyenler, bu kampanyadan yararlanarak D-Smart ile yerli-yabancı yüzlerce televizyon ve radyo kanalı, filmler, diziler ve belgesellere, ayrıca smile ile kesintisiz internetin keyfine varabilecek. Kampanyada, internet için 24 liralık aktivasyon ücreti de alınmıyor.

kaynak: marketing türkiye

Hiç yorum yok: