4 Kasım 2010 Perşembe

CarrefourSA’dan “Tayfur” Atağı

CarrefourSA, Kurban Bayramı'na özel iddialı ve neşeli bir kampanya ile hazırlandı. Kendini CarrefourSA'nın en büyük rakibi olarak gören "Tayfur" karakteri üzerinden hazırlanan kampanya şimdilik sadece internet kullanıcılarına hitap ediyor.

Türkiye'deki internet reklamcılığı bütçeleri düşünüldüğünde alışılmışın dışında bir prodüksiyon yatırımıyla gerçekleşen Tayfur kampanyasına www.kocvarkuzuvar.com adresinden ulaşılabiliyor. Tayfur; sağlık kontrolündenrandevulu kesime, tartılı satıştan kredi kartı ile taksit imkanlarına kadar CarrefourSA'nın sunduğu tüm hizmetler karşısında ürettiği "kendince" çözümleri bu adresten videolar vasıtasıyla anlatıyor. Günlük hayatımızda görmeye alışık olduğumuz manzaralardan yola çıkarak hazırlanan Tayfur karakterinin bir de kendine özel web sitesi var: www.kurbanolurumsana.com

Bilinçlendirme Kampanyası

Tüm dünyadaki uygulamalarında sağlık ve hijyen konularına büyük önem veren CarrefourSA, bu ilkesini bir bilinçlendirme kampanyası ile desteklemek amacıyla Tayfur karakterini yarattı. Tüm prodüksiyon, yayın ve sosyal medya adımları SesliHarfler İnteraktif Reklam Ajansı tarafından hazırlanan kampanya ile ilgili CarrefourSA "Her yıl Kurban Bayramı öncesinde alınan önlemler ve yapılan açıklamalarla kurban kesimiyle ilgili oluşan toplumsal bilince biz de katkıda bulunmak istedik. Bunu yaparken izleyenlerin aklında kalacak, onları gülümsetecek ama aynı zamanda da tehlikeyi hatırlatacak bir kampanya tasarladık. Kısa süre içinde aldığımız tepkiler çok olumlu ve kampanya internette çok hızlı bir şekilde yaygınlaşıyor" açıklamasını yaptı.

kaynak: marketing türkiye

Hiç yorum yok: