28 Mayıs 2010 Cuma

TurkNet’in internet portalını yeniledi!

TurkNet’in internet portalını baştan aşağı değiştirdi. Yeni tasarım, ziyaretçilerine çok daha fazla içeriğe tek bir sayfa üzerinden ulaşma olanağı sunuyor. Türkiye’nin en kapsamlı ve en çok ziyaret edilen portali olma hedefleyen www.turk.net, ana sayfası üzerinde bulunan sosyal ağ bölümünden Facebook ve Twitter gibi önemli ağlara erişim imkânı sunuyor.

Türkiye'nin ilk haber ve eğlence sitesi olan www.turk.net portali, ana sayfa tasarımını yenileyerek bir değişim süreci başlatmış bulunuyor. Yenilenen ana sayfası ile zengin içeriğini farklı bir tarzla kullanıcılarına ulaştıran portal, sade ve şık görüntüsüyle dikkat çekiyor. Ziyaretçilerinin çok daha fazla içeriği tek bir sayfa üzerinden erişmesine olanak sağlayan www.turk.net portali, güncel içeriği ve yenilikçi servisleriyle Türkiye’nin en kapsamlı ve en çok ziyaret edilen portali olma hedefine emin adımlarla ilerliyor.

Yeni dönemde pek çok işbirliği yapmayı da planlayan portal, teknolojik üstünlüklerini de kullanarak sosyal ağlarla tam bir entegrasyon sağlıyor. Portalin ana sayfasında bulunan sosyal ağ bölümünden Facebook ve Twitter gibi sosyal mecralara kolay ve hızlı bir şekilde ulaşılabiliyor. Bu sayede www.turk.net kullanıcıları, portalden hiç ayrılmadan söz konusu ağlardaki hesaplarını takip edebiliyorlar.

Mustafa BALTACI

Hiç yorum yok: