26 Aralık 2012 Çarşamba

Uçak Bileti Uygulamaları

Uçakla seyahet edenler ve akıllı telefon kullanlar için uçak bileti uygulamalarını inceledim. Hava yolu şirketlerinin kendi uygulamaları olduğu gibi tüm hava yollarında uçuş arayan uygulamalarda yer almaktadır. Aşağıdaki uygulamalardan size uygun olanı seçebilirsiniz.

Uçak Bileti 
Türkiye'de yer alan tüm hava yollarının uçuşlarını aratabileceğiniz ve satın alma yapabileceğiniz bir uygulama. Programı indiren kişiler arasında aldığı puan 4.1

İndirmek için tıklayın!







THY Uygulaması
THY kendi yazılımını geliştirmiş firmalar arasında yer alıyor. THY unu tercih edenler bu yazılımı kullanabilirler fakat diğer firmaların olmayışı hem fiyat hemde uçuşlarda sorun oluşturabilir. Programı indiren kişiler arasında aldığı puan 2.3

İndirmek için tıklayın!






Onurair Uygulaması
Kendi yazılımı yazan firmalardan bir diğeride Onurair. Sadece 3 kullanıcı tarafından indirilen bu uygulama 5 tam puan almış kullanıcılardan fakat indirme sayısı bu puanı geçerli kılmıyor.
İndirmek için tıklayın!








Atlasjet Uygulaması
Firmaya ait uygulamalar diğerleri gibi sadece kendi uçuşları arasında tercih etmemizi sağlıyor. Programı açar açmaz kredi kartı bilgilerinizi istiyor uygulama insanı rahatsız edici bir durum. Kullanıcılardan 4.3 puan almış durumda.
İndirmek için tıklayın!








Anadolu Jet Uygulaması
THY bir alt şirketi olan Anadolujet hem kendi uçuşlarını hemde THY larının uçuşlarını sorgulamanızı sağlıyor. Kullanıcılardan 4.6 gibi yüksek bir puan almış bulunmakta.
İndirmek için tıklayın!








Pegasus Airlines Uygulaması
Pegasus hava yollarına ait uygulamanın arayüzünü ve butonlarını çok fazla beğendiğimi söyleyemem. Kullanıcılardan 2 puan almış bulunmakta.
İndirmek için tıklayın!








Uçak Sorgulama
Uçak bileti almak dışında gökyüzünde nelerin olduğunu öğrenmek için uçak seferleri hakkında bilgi alabileceğiniz uygulamalarda yer almaktadır. Bunları genel olarak aşağıda bulabilirsiniz.
Nerede Bu Uçak? 3.9 puan
Uçak Seferleri 3.2 puan
Uçuş Rehberi 4.4 puan

Hiç yorum yok: