27 Ekim 2010 Çarşamba

Slingbox SOLO ile kumanda savaşlarına son!

Türkiye’de Neotech kanalıyla sunulan Slingbox SOLO, aile fertleri arasında TV dizileri konusunda yaşanan kanal tartışmalarına son veriyor.

Dizi filmlerin hararetle izlendiği şu dönemde, Türkiye’de Neotech kanalıyla dağıtılan Slingbox SOLO, üstün özellikleriyle diziseverlerin imdadına koşuyor. İnternet bağlantılı herhangi bir bilgisayar ya da cep telefonunu kişisel televizyona dönüştüren Slingbox SOLO ile diziseverler soğuk kış gecelerinde dizi keyfini sonuna kadar yaşayacaklar. Slingbox SOLO sayesinde, evdeki kablo ve uydu alıcısıyla izlenen tüm diziler, istenirse dünyanın öbür ucunda ya da yan odada izlenebilecek. Böylece diziseverler, hiçbir diziyi kaçırmayacaklar.

Seyahatteyken bile dizinizi kaçırmayın!

Taşınabilir Slingbox SOLO ile, artık, seyahatte olmak, evdeki televizyondan uzak kalmak anlamına gelmiyor. Slingbox SOLO’nun kişisel bir televizyona dönüştürdüğü bilgisayar ya da cep telefonunda evdeki kablo ve uydu alıcısıyla izlenen tüm kanallar izlenebiliyor. Slingbox SOLO kullanıcıları, nerede olurlarsa olsunlar ayaklarını uzatıp sevdikleri diziyi izlemenin keyfine varacaklar.

Hiç yorum yok: