26 Kasım 2012 Pazartesi

League of Legends Turnuvası Sizleri bekliyor

Türkiye’deki oyun tutkunları bir yandan dünyanın en çok oynanan oyunu League of Legends’ta stratejilerini yarıştırırken, diğer yandan yetenekleriyle büyük para ödüllerine de aday oluyor. Toplam 40.000 TL değerinde ödül dağıtılan, kış sezonunun en büyük turnuvasına kayıtlar açıldı!


“Rakip aman vermiyor!” sözleriyle kıyasıya yarışan League of Legends oyuncuları 2013 yılı boyunca gerçekleşecek turnuva ve etkinliklerde para ödülleri kazanmaya devam ediyor. Kış sezonu finallerinde 26.500 TL para ödülü dağıtılacak. Asus ve Logitech’in vereceği ekstra hediyeler ile beraber toplamda 40.000 TL civarında ödüllü turnuvaya yapılacak kayıtlar 7 Aralık 2012 Cuma günü saat 23.59’da sona erecek.
Resmi büyütmek için üstüne tıklayın.

Turnuvanın ilk maçlarının başlama tarihi ise 8 Aralık 2012 Cumartesi günü. Takımlar halinde oynanan oyunun katılımcılarının yapması gereken ilk iş Riot Games turnuva sistemine kayıt yaptırmak. Turnuvalara katılmak için http://tr.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=3283 adresindeki yönlendirmeleri takip edebilir ve turnuva noktalarını öğrenebilirsiniz..

Hiç yorum yok: